Connect with us

Showbizz

Tim Hofman verteld: ‘Thomas en Yasmin waren al uit elkaar tijdens Temptation Island’

Published

on

Het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS is nog maar net begonnen en er is al meer sensatie dan de meeste seizoenen bij elkaar. Er is al weken een discussie bezig over Thomas Cox en Yasmin. Zo zouden ze volgens sommige mensen alleen meedoen voor de fame en zouden ze helemaal niet meer samen zijn tijdens het programma.

Tim Hofman over Thomas en Yasmin

Tim Hofman lijkt nu het antwoord te geven op de vraag of ze echt samen zijn of hun relatie faken. Tim beweert te weten dat Thomas en Yasmin niet samen waren tijdens de opnames van Temptation, maar meededen als pr-stunt.

Aafke Romeijn, zegt op twitter: “Ben ik de enige die denkt dat Thomas en Yasmin dit doen als een soort pr-stunt voor hun youtube-kanalen en dat ze precies hebben afgesproken wat ze gaan doen? Is het überhaupt wel een stel,”

Waarop Tim Hofman reageert met : “Is zo. Waren uit elkaar voor ze begonnen. In vlogs zeggen ze van niet, maar iedereen achter de schermen weet van wel.”  Hij lijkt dus alsof Tim meer weet dan wij. De tweet is inmiddels verwijderd. Zouden Thomas en Yasmin dan alles gefaked hebben?

Trending