Connect with us

Showbizz

Van dit bizarre verhaal gaan je haren recht omhoog staan: Temptation-Danicio blijkt vader

Een werkelijk bizar verhaal dook vandaag op via Facebook: Temptation Island-verleider Danicio, die bekend door toe te slaan bij deelneemster Rodanya twee jaar geleden, blijkt namelijk vader te zijn. En dat ging – op zijn zachtst gezegd – niet op een al te nette manier.

Danicio blijkt vader te zijn

Hij verwekte het kind namelijk bij een destijds minderjarig meisje dat al een andere vriend had. En die vriend klapt nu uit de school. Wat blijkt: de dame in kwestie heeft altijd volgehouden dat haar huidige vriend de vader is, maar kwam drie dagen voor de eerste verjaardag van de kleine plots met een DNA-test op de proppen, waarmee ze duidelijk maakte dat niet hij, maar Danicio de vader is.

“Wil graag met jullie mededelen dat ik op dit moment door een hele zware tijd ga mijn leven ligt helemaal op z’n kop. Rivielledy Meriana (moeder van Kyano) had mij vrijdag ochtend opgebeld om te zeggen dat ze een DNA test heeft gedaan met een jongen en dat eruit is gekomen dat hij de vader is van mijn Kyano Prince. 3 dagen voor zijn 1e verjaardag”, schrijft de jongeman, genaamd Alex, op Facebook.

‘Na de dood het ergste nieuws wat je kan krijgen’

“Ik weet niet hoe een persoon zo onmenselijk, duivels en harteloos kan zijn en hier vanaf begin af aan mee kon rond lopen. Ik kan wel vertellen dat ik helemaal kapot ben mijn hart is gebroken is in duizend stukken, ik me machteloos voel en dit nog nooit in mn leven heb gevoeld. Voor een man is dit na de dood de ergste nieuws wat je te horen kan krijgen. Ik heb misstappen, gemaakt zij ook. Ze heeft al vaker dingen verborgen en gelogen over jongens als een goedkope vrouw maar dit had ik van haar nooit verwacht.”

“Ik was er vanaf moment 1 voor Kyano en heb en zal altijd van hem blijven houden. Ik ben gek op hem hij op mij. Ik weet niet hoe ik ga doen om deze periode door te komen. Wat ik nu voel wens ik geen enkele man toe ik kan niet stoppen met huilen. Maar wilde dit wel met jullie delen. God Is met mij en voor deze verschrikkelijke vrouw gaat het nog komen. I am out 💔🙏🏾. En vertel ook hoe vies je over je vriendinnen altijd ging praten en dat je heb gelogen over je leeftijd vies men my kind van my afpakken heel deze relatie was gelogen je wist dit vanaf begin Riviëlledy Meriana”, aldus Alex tot slot.

Het is nog niet bekend wat Danicio nu met het nieuws dat hij vader is, gaat doen. Wel zien we hem op foto’s al poseren met de kleine en diens moeder.