Connect with us

Viral

Veel ophef over ‘pikante video’ onder stadsbrug Kampen en politie is er klaar mee

Published

on

We hebben jullie deze week laten zien dat er een natuurfilm is opgenomen onder de stadsbrug in Kampen en over die beelden is veel ophef ontstaan. In de video is te zien dat natuurfilm actrice Daphne Laat seks heeft onder de brug en er is zelfs aangifte gedaan. Maar in de video is niets strafbaars te zien, dus onderneemt de politie geen actie.

Wel staat Kampen en haar stadsbrug flink in de belangstelling, want het werd zelfs gisteren ook besproken in de talkshow Vandaag Inside. Het is niet bekend wie de aanklacht heeft ingediend, maar volgens de gemeente Kampen gaat het om een aangifte wegens schennispleging.

Volgens de politie is er politie is er dus niets strafbaars te zien in de video, maar er schijnt ook helemaal niets te zijn gebeurd. Dapnhe Laat en producer ‘Gekke Petertje’ hebben een verklaring gemaakt dat het geen echte seks was onder de stadsbrug van Kampen, maar een statement tegen de verpreutsing van Nederland. Of dat gelukt is weten we niet, maar de stadsbrug van Kampen staat zeker op de To Do lijst.

Klik hieronder op de foto om de tikkie gewaagde beelden te zien!
Wel staat Kampen en haar stadsbrug flink in de belangstelling, want het werd zelfs gisteren ook besproken in de talkshow Vandaag Inside. Het is niet bekend wie de aanklacht heeft ingediend, maar volgens de gemeente Kampen gaat het om een aangifte.


Klik hier of op de foto om de video te bekijken. Let op tikkie gewaagde beelden!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending