Connect with us

Showbizz

Verklapt Roger nou dat hij is vreemdgegaan tijdens Temptation Island 2019?

Inmiddels zijn we al bij aflevering zeven van Temptation Island 2019 en wat is er nou eigenlijk gebeurd? De programmamakers doen nog zo hard hun best om het spannend te maken, maar er gebeurt gewoon echt helemaal niets op het eiland. Wij hopen stiekem natuurlijk dat één van de kandidaten nog de mist ingaat en wat blijkt nou… Niemand minder dan Roger maakt een wel heel verdachte opmerking waaruit blijkt dat hij misschien wel degene is die een scheve schaats rijdt?

Verklapt Roger dat hij vreemdgaat tijdens Temptation Island 2019?
Als we van een koppel niet verwachten dat ze vreemdgaan zijn het Laura en Roger wel. Laura hangt elke avond de moeder uit en Roger gaat gewoon gelijk slapen (booooring). Wij vragen ons natuurlijk af of we moeten stoppen met kijken of gaat er nog iets spannends gebeuren?

Live op Instagram
Roger deed afgelopen week wel een bijzondere uitspraak toen hij live ging op zijn Instagram om 23:00 uur ’s avonds (waarom was hij nog wakker!?) Hij kreeg de vraag waarom Laura en Roger zich hebben opgegeven voor het programma en wat hij toen zei was op z’n minst verdacht… Hij antwoordde eerst dat ze op gesprek kwamen en dat ze uiteindelijk gevraagd werden en zei daarna: ”Daarvoor was er nog geen bedrog.” Als we het goed begrijpen dus na Temptation Island wel? Hmmm… Of het hierbij om Laura of Roger gaat is ook nog niet helemaal duidelijk, maar wij schatten de kans vrij laag in dat het hier om Laura gaat. Roger gaat daarentegen steeds meer de verleiding aan en is vaker te vinden bij Lizzy. Zou het Lizzy lukken om Roger toch nog te verleiden?

Aflevering 7 nog niet gezien? Bekijk ‘m HIER gratis!