Connect with us

Viral

Verleider Temptation Island naar huis gestuurd wegens “onacceptabele situatie”

Published

on

Een nieuw programma van Temptation Island is nog niet eens begonnen, maar er is nu al ‘juice’ over te melden. Zo gaat het nieuwe seizoen pas in het voorjaar van start, maar het gerucht gaat rond dat er een verleider naar huis is gestuurd nadat hij drugs zou hebben gekocht op het strand tijdens vrije uren.

Een producent van het programma heeft vandaag voor het eerst gereageerd op deze geruchten. En daarmee zijn het geen geruchten meer, want er is inderdaad een verleider naar huis gestuurd na een “onacceptabele situatie”. De makers willen echter niet zeggen wat precies deze situatie is.

Het gerucht gaat al langer dat een mannelijker verleider cocaine op een nabij gelegen strand zou hebben gehaald. Hij zou de dealers later het geld geven, want hij had op dat moment geen geld bij zich. Alleen de verleider kwam niet terug met het geld en toen kreeg de vrouwenvilla bezoek van gewapende mannen die hun 40 dollar kwamen halen voor de coke.Dat gaat dus eindelijk weer een spannend seizoen worden. Thumbnail via, de presentatoren van Temptation Island.

Ook kijken Temptation-Delphine over Bert

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending