Connect with us

Viral

Verzameling van dames die losgaan op een Spaanse muziek soundbite

Published

on

Het meest geniale onderdeel van het platform Tik Tok is toch wel het algoritme. Zo kan iedereen viraal gaan en is de zogenaamde ‘For You Page’ opgebouwd met video’s die jij echt wil zien. Zo houdt Tik Tok precies bij hoelang je naar een video kijkt en kunnen ze ook meten naar welk gedeelte je in de video kijkt.

En als je dan verder gaat in je tijdlijn heb je vaak binnen drie video’s alleen maar video’s met het onderwerp waar je net iets langer naar hebt zitten gluren. En zo kan de een een hele brave Tik Tok For You pagina hebben, terwijl de ander deze het beste kan vergelijken met een net iets braver broertje van het platform voor fans.

Zo gaat er op Tik Tok al een tijdje een trend rond op de soundbite ‘Papi mira lo que tengo pa ti’ en dat kun je vrij vertalen naar ‘Papa kijk eens wat ik voor je heb’. En als dames deze soundbite gebruiken, dan laten ze zien wat ze in huis hebben. Niet helemaal vervelend dus om naar te kijken. Het nummer van deze soundbite komt uit het nummer ‘Taka Taka’ van La Materialista, N-Fasis.

Trending