Connect with us

Viral

Video politiehond bijt agent tijdens onrustige nacht in Drachten

Gisteravond om 00.00 uur moesten de kroegen dicht in het Friese Drachten, maar dat ging niet zonder slag of staat. Honderden feestgangers bleven buiten. En nadat er ruzies ontstonden moest de politie ingrijpen. Een agent is afgevoerd naar het ziekenhuis nadat hij door een politiehond werd gebeten.

Luid geschreeuw en geruzie op de laatste horeca-avond op de Kaden in het Friese Drachten. Veel mensen namen het ervan zo lang het nog kon, maar om 00.00 uur werden de gasten uit de kroegen en discotheek gezet. Enkele honderden feestgangers bleven vervolgens op straat hangen. Op verschillende plaatsen zouden er ruzies zijn ontstaan en werden er klappen uitgedeeld. De politie kwam massaal ter plaatse en in ieder geval twee mensen zijn gearresteerd.

Beelden politiehond bijt agent
Een agent werd in zijn arm gebeten door een politiehond. Beelden daarvan gaan rond op social media. De agent moest naar het ziekenhuis worden gebracht en hoe het met hem gaat is onduidelijk. Ook de politie en een ambulance zouden zijn bekogeld met vuurwerk. Video’s