Connect with us

Viral

Video Rob Kamphues Instagram hier te zien

Published

on

Mocht je op zoek zijn gegaan naar de Instagram-pagina van Rob Kamphues en je kon deze niet meer vinden, dan kan dat kloppen. De Ziggo F1 presentator heeft zijn Instagram namelijk offline gehaald na het per ongeluk delen van zeer pikante beelden.

De 61-jarige Rob Kamphues snapt waarschijnlijk het verschil niet tussen een DM (Direct Message) en een Story, dus gooide hij een video van zichzelf in slip in zijn Stories, terwijl het de bedoeling was om als DM te sturen. In de video is de presentator ontkleed te zien, terwijl hij een speelt met zijn kleine Robby. Bij de video stond de tekst: “Om je te plagen tijdens je werk”.

Juicekanalen hebben het foutje van Rob ook opgepakt en Yvonne Coldeweijer krijg van een ‘spion’ extra beelden toegespeeld. Zo zou deze dame van in de twintig Rob helemaal niet kennen, maar hij zou haar wel pikante beelden en schunnige teksten hebben gestuurd. We hebben toch een blur over de foto’s heen gegooid, want we moeten nog met een goed netvlies kijken naar zijn F1 programma. Beelden zonder mosaic kun je bekijken in de stories van Yvone Coldeweijer.

Trending