Connect with us

Viral

Voor alle McDonalds fans: Vanaf nu kun je in de McDonalds trouwen vanaf 350 euro!

Voor degenen die nooit genoeg kunnen krijgen van de fastfoodketen met de goudgele ‘M’ is er misschien wel heel erg goed nieuws.

Vanaf nu kun je namelijk trouwen in een Mcdonalds filiaal. Enige kanttekening: Je zal wel naar Hongkong moeten reizen om het huwelijk in de McDonalds te vieren.

Safiya Nygaard is een Amerikaanse youtube ster en nam de proef op de som. Zij ga samen met haar partner het jawoord tussen de hamburgers.

Geïnteresseerden kunnen kiezen tussen vier verschillende trouwpakketten, in verschillende prijsklassen. De prijzen variëren tussen de 350 en 1150 euro, wat natuurlijk een koopje is als je het zou vergelijken met wat een bruiloft in ons land zou kosten. In ruil krijg je de MCDonalds locatie voor 2 uur tot je beschikking. Wie voor het goedkoopste pakket van 350 euro kiest, krijgt een ceremoniemeester en beschikking over een audio-installatie. Wie kiest voor het duurste pakket, krijgt speciale McDonalds trouwringen, een bruidsboeket gemaakt van ballonnen en een stukje appeltaart.

Helaas bestaat het bijzondere concept alleen nog maar in Hongkong, dus wil je echt in een McDoalds trouwen, dan zal je er wel wat voor over moeten hebben. Trouwen kan inmiddels al in 15 van hun filialen. Laten we hopen dat deze trend snel naar ons land komt overwaaien, want volgens mij zijn er best wel gegadigden die zichzelf wel in een McDonalds zien trouwen…