Connect with us

Viral

Vrouw steekt 20 jarige halfzus neer in Den Bosch en gaat live op Instagram

Published

on

De 21-jarige verdachte was in dezelfde woning nog aanwezig en is meteen opgepakt. Over de relatie tussen de twee vrouwen kan de politie nog niets zeggen.

,,De verdachte zit vast voor verder onderzoek”, aldus woordvoerder van de politie Manon van der Heijden. ,,Het onderzoek gaat waarschijnlijk nog de hele nacht duren.” Dit onder andere omdat er in twee woningen onderzoek wordt gedaan. Forensisch specialisten van de politie en de recherche zijn in touw en de hele straat is afgesloten. De familie van het slachtoffer is opgevangen op het politiebureau. Ook de buren, een gezin, krijgen opvang aangeboden.

Op social media en Whatsapp gaan er ook videobeelden rond waarop de vrouw gewond te zien is. Die beelden delen we uiteraard niet!

Op de Instagram live was het lichaam van Anouk den Dekker hevig bloedend op de grond te zien. Naast de vrouw zou ook een hondje zwaargewond zijn geraakt bij de steekpartij. Deze is opgehaald door de dierenambulance en met spoed overgebracht naar een dierenziekenhuis. Wat de aanleiding is geweest van de steekpartij is nog niet bekend.

Trending