Connect with us

Viral

Waarschijnlijk gaat de feest app ‘Amigos’ heel groot worden deze lockdown

Published

on

In de lockdown van vorig jaar was het de app Clubhouse die echt explodeerde. Mensen hadden de behoefte om met elkaar te praten om daar interessante verhalen te luisteren. Uiteindelijk waren er echt alleen maar zielige mensen die wilde dat mensen naar hun zielige verhaal gingen luisteren, zodat ze lekker konden gaan op de aandacht.

Deze lockdown zal het waarschijnlijk anders gaan. Mensen kunnen het woord corona of lockdown niet meer horen en hadden zich echt verheugd op een gezellige kerst. Daarom denken wij dat de app ‘Amigos’ in deze lockdown heel erg groot gaat worden. Via de app kun je namelijk andere mensen zoeken die ook wel zin hebben in een feestje en zo ineens toch terechtkomen op een “illegaal” huisfeestje.

Jongeren zijn door de coronacrisis eenzamer geworden en hebben een enorme behoefte aan spontaan social contact. En via deze app is dat dus binnen handbereik. Wel een beetje oppassen dus als je alleen naar een feestje gaat, want er zullen vast wel mensen zijn die de app zullen gaan misbruiken. En je wilt als meisje absoluut niet tegen je wil in een kelderbox in Rotterdam-Zuid of in de Bijlmer belanden. Tik Tokker golowgorainbow heeft de app dit weekend getest.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending