Connect with us

Showbizz

Wie wil? Temptations Zach biedt vieze sokken aan

Published

on

Willen alle diehard fans van Zach zich even verzamelen? De ‘Temptation Island’-kandidaat is een actie gestart. Hij geeft sokken weg. Niet zomaar sokken, maar gebruikte, gore, vieze sokken. Wie biedt?!

Een beeld op Instagram maakt duidelijk om welk exemplaar sokken het gaat: twee enkelsokken. Normaal gesproken wit van kleur maar vanwege het dragen een tikkeltje bruin geworden. Zach heeft ze naar eigen zeggen afgelopen weekend om zijn voeten gehad. Dit is geld waard dames en heren.

“Door de vele aanvragen ga ik het toch doen”, schrijft Zach. “Ik heb besloten na lang overwegen mijn gebruikte sokken weg te geven. Wil jij mijn gebruikte sokken opsturen naar een vriend of vriendin, of zelf hebben? Laat dan weten waarom jij mijn sokken verdient.”

Hoewel veel mensen vooral commentaar hebben op de actie (“doe niet alsof je Justin Bieber bent”), zijn er ook volgers die wél een poging willen wagen. “Ik hoop in de voetsporen te treden van de grootste fuckboy aller tijden”, zo luidt de reactie van een fan.

Trending