Connect with us

News

Woedende kijkers halen uit naar ‘misleiding’ in Temptation Island

Gisteren verscheen al weer aflevering 4 van Temptation Island: Love or Leave op Videoland. Daarin vond het eerste kampvuurmoment, deze keer voor de vrouwen uit de koppels, plaats.

‘Misleidende kampvuurbeelden’
Maar kijkers zijn op de sociale media allerminst enthousiast over hoe dat is verlopen. Het gros vindt namelijk dat de montage dit keer te ver is gegaan; de mannen hadden eigenlijk nog niet zoveel fout gedaan, maar de beelden die de dames te zien kregen insinueerden juist dat het nu al helemaal verkeerd ging in hun villa.

Natuurlijk wordt er altijd wel wat ophitsend geknipt en geplakt, maar past dat nog wel bij het nieuwe concept (‘er écht achter komen of jouw vriend/vriendin de ware is’)? Ook het ‘stoken’ door Monica Geuze, die daarna poeslief Donna komt troosten, wordt vaak aangehaald op Twitter.

Telegraaf is het eens met de kijkers
En niet alleen de kijkers, maar ook De Telegraaf valt over de montage. Zij schrijven vandaag: “Wij gaan het gedrag van de heren zeker niet goedpraten, maar lieve dames: dit is reality-tv. De ergste beelden worden eruit gepakt en aan u geserveerd. Zonder drama geen Temptation, hè. Dat Bert huilt, zien jullie niet. Dat hij de andere avond vroeg naar bed ging en daarmee solliciteert naar het volgende ticket huiswaarts, ook niet.”

‘Enige nuance is ver te zoeken’
“Evenals beelden van Wouter, die niet op date gaat met Chelsy, maar met Shallie. Of Nico die zich losweekt van Presley en voor Noëlle kiest. Efraim danst sensueel met Laure op de date, maar hij is niet haar type. Misschien zien de dames dit wel bij een volgend kampvuur, maar wat is er dan allemaal al kapot? Wij begrijpen echt wel, en daar smullen de kijkers ook van, dat er met de beelden een wig wordt gedreven tussen de koppels. Maar enige nuance is ver te zoeken.”