Connect with us

Showbizz

WOW: Tempation Island’s Laura en Roger zijn uit elkaar

Published

on

Laura en Roger zijn misschien wel het meest besproken koppel van Temptation Island 2019. Het koppel schijnt niet open te staan voor verleidingen en liggen voor 22:00 uur in bed. Ondanks dat Lizzy de stoutste droom aka dé ultieme Temptation van Roger is, mocht dit niet baten. Laura wordt ook wel de mama van de groep genoemd die iedere andere deelneemster, in het bijzonder Milou, op het rechte pad houdt. De relatie van Laura en Roger leek ijzersterk, maar helaas waren de scheuren in hun relatie toch te groot…

Roger opent een boekje over de stand van zaken in het programma Temptation Talk. Hier vertelde Roger dat hij en Laura niet meer samen zijn. Waarom de relatie geen stand hield, wil Roger niet loslaten. We weten dus niet of een van hen tóch de fout in is gegaan, of dat de relatie na het programma gewoon niet meer werkte. Ondanks dat we allemaal op wat meer sensatie hadden gehoopt in Temptation Island, vinden wij dit natuurlijk enorm vervelend voor Laura en Roger.

Laura kan de deur niet meer uit
Eerder deze week nam Roger het nog op voor Laura. Zijn ex-vriendin kreeg door haar deelname aan Temptation Island enorm veel haat over haar heen via social media. Kijkers beschuldigen Laura dat zij het seizoen verpest heeft en zeggen de ergste dingen tegen haar. Het is zelfs zo geëscaleerd dat Laura de durft niet meer uitdurft. Roger deelt op zijn Instagram wat hij van deze opmerkingen vindt en over hoe het met Laura gaat. Wat Roger op zijn Instagram plaatste lees je hier.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending