Connect with us

Viral

Yasmine uit ‘Temptation Island’ gruwelijk mishandeld: “Littekens voor het leven”

Published

on

Yasmine Pierards (22), een van de verleidsters uit ‘Temptation Island’, deelt op haar Instagrampagina haar pakkend levensverhaal.

“De voorbije jaren heb ik het niet gemakkelijk gehad”, begint Yasmine. “Op mijn vijftiende werd ik verliefd op een grote narcist die me liet geloven dat ik niets waard was. Hij lachte me uit wanneer ik aan het huilen was over zijn fouten en hij dumpte me uiteindelijk alsof ik een stuk stront was. Ik was ongelukkig, waardoor ik uiteindelijk mezelf begon pijn te doen. Littekens voor het leven.”

“Maar op haar achttiende begon de miserie pas écht. Ze leerde een man kennen waarvan ze dacht dat hij de liefde van haar leven was. Op mijn 19 ben ik met hem getrouwd.” Vervolgt ze. “Hij begon me waanzinnig hard te slaan, en dat bleef hij maandenlang doen. Ik moest gaan werken met blauwe ogen, een gebroken neus,… Uiteindelijk leidde dat tot mijn ontslag.”

Temptation Island

“Er waren momenten waarop ik dacht dat ik zou sterven”, geeft Yasmine toe. “Ik lag op de grond te trillen en kon amper ademen. Uiteindelijk vond ik de moed om met die persoon uit elkaar te gaan. Nadien was ik maandenlang depressief. Ik had geen geld meer omdat ik mijn job verloren was en ik was ook al mijn vrienden kwijt.”

Uiteindelijk bleek ‘Temptation Island’ voor haar op het perfecte moment in haar leven te komen. “Ik voelde me weer goed in mijn vel, ik genoot weer van het leven en besloot om aan mijzelf te gaan werken, voor mijzelf”, schrijft ze. “Ondertussen zijn we bijna drie jaar verder en ik ben uitgegroeid tot een gelukkig iemand”, klinkt het. Tot slot nog een goede raad van de donkerharige schone: “Geloof in het goede en wees vredevol, maar nog belangrijker: geloof in jezelf. Ieder mens is sterk, het hangt er alleen vanaf hoe dicht je het kwade laat komen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So… The past years haven’t been easy for me. When I was 15 years old I fell in love with someone so narcistic, someone who made me believe that I was worth nothing. Laughed when I was crying about his mistakes and threw me away like I was sh*t. I became unhappy, to the point that I started to hurt myself. Scars for life. After that I became a little rebel, I didn’t gave a fuck about school, my family or myself. I got kicked out of 3 schools and I started working in night clubs. When I was 18 years old I met another guy, I thought he was the love of my life. When I was 19 years old I married this man. After we got married he started to beat the sh*t out of me and he kept doing that for months. I went to my job with blue eyes, a broken nose,.. So I got fired. There were moments that I thought that I was going to die, laying on the ground shaking and couldn’t breath. I finally found the courage to break up with this person. After that I was depressed for months, I had no money because I lost my job and I had no friends anymore. A few months later I started doing tv, I started to gain confidence, I enjoyed my life again and I started to work on myself, for myself. Now almost 3 years later I’m suuuuuuch a happy person, I have good people in my life, I gain good money by doing what I love, I have a lot of confidence, I’m a strong ass woman, I’m independent, I have peace with what happened and I make sure no one is playing me or with my head and I stay focused on my goals. No matter what you’re going through right now, you need to know that it will all get better and you’ll be stronger than ever. Believe in all the good, your inner peace and most of all, believe in yourself. Every person is a strong human being, it just depends on how close you let the bad come to you. Lots of love, Cecilia✨

Een bericht gedeeld door YASMINE CÉCILIA (@yasminepierards) op

Trending