Connect with us

Viral

Video op social video gaat rond van iemand die een kat in blender doet

Vlees op ons bord vinden we oke, maar van huisdieren moet je afblijven. En daarom zal iemand waarschijnlijk zeer binnenkort moeten onderduiken, want je moet niet komen aan het huisdier van het internet, namelijk de kat.

En dat heeft een ziek iemand wel gedaan, want deze persoon heeft onder andere een kat in een blender gestopt. Zo is op de video te zien dat een kat in een blender zit en dat deze aan wordt gezet. Vervolgens kleurt de onderkant van de blender rood van het bloed.

In deel 2 van de video wordt de kat uit de blender gehaald en deze heeft het niet overleefd. Er gaat ook een derde video rond waarin een vogel in een blender dood wordt gemalen.

Ooit ging er op het video een video rond met de titel 1 Boy 2 Kittens. Uiteindelijk werd deze kattenkiller achterhaald en werd daar zelfs een Netflix-documentaire over gemaakt. Grote kans dat er ook een heksenjacht plaats gaat vinden naar deze cat-killer.

We gaan de video niet plaatsen, maar je weet nu dus wel wat je kunt verwachten op social media. Niet kijken dus als je de video binnen krijgt en je weet dat je er niet tegen kunt. De video is inderdaad wat je ervan kan verwachten. Hopelijk wel binnenkort deze kattenmoordenaar die een zelfde soort straf ondergaat.


Screenshot uit de video. Vlak voor het moment dat de blender aan wordt gezet.