Connect with us

Beauty

Zuigzoen in je nek? Zo kom je er vanaf

We hebben het allemaal weleens meegemaakt: je vriend, vriendin of dat wordt tijdens het zoenen iets te enthousiast en voor je het weet heb je een flinke zuigzoen in je nek. Behoorlijk gênant, de volgende dag op school of kantoor. Gelukkig kom je met de volgende tips kom je zo snel mogelijk van die vervelende rode plekken af:

Gebruik een koude lepel om zwelling tegen te gaan
Leg een lepel tien minuten in de diepvriezer en vervolgens op de zuigzoen. Door het verkoelende effect zal er minder bloed uit je bloedvaten in je huid stromen.

Breng aloë vera aan om het genezingsproces te versnellen
Aloë vera is een natuurlijk product die bekend staat om zijn helende eigenschappen. Breng twee keer per dag een aloë vera crème aan om je huid zo snel mogelijk te laten herstellen.

Gebruik de binnenkant van een bananenschil om je huid te kalmeren
Dit klinkt misschien raar, maar de binnenkant van een bananenschil kan je huid verkoelen waardoor de zuigzoen kleiner zal worden. Leg drie keer per dag een stukje bananenschil 10 to 30 minuten op je zuigzoen voor het beste effect.

Masseer de zuigzoen met een zachte tandenborstel
Door de massage stimuleer je de bloedsomloop en versnel je de afbraak van de bloeduitstorting. Masseer met een lichte druk en in verschillende richtingen voor maximaal effect.