Connect with us

Viral

36-jarige vrouw is verdachte in Belgisch busincident waar vrouw zwaargewond is geraakt

Published

on

Al een paar dagen gaat er een video hard rond op social media van een 57-jarige vrouw die woensdagavond zwaargewond is geraakt tijdens het afstappen van de bus. De vrouw kwam zwaar ten val, mogelijk na een duw, en liep een ernstige wond aan haar hoofd op.

Vlak daarvoor was de vrouw verzeild geraakt in een discussie met een aantal andere reizigers. Beelden van deze discussie gaan rond op het internet, maar ze vertellen misschien niet het hele verhaal, want er is in geknipt.

Zo is op de video te zien hoe verschillende mensen elkaar duwen. Iemand roept ook racist, waarop de vrouw antwoordt dat zij geen racist is, maar dat ze is geslagen. Daarna worden de beelden onderbroken en beginnen deze weer als de vrouw op de grond naast de bus ligt. Ze heeft een ernstige wond aan haar hoofd, is bebloed en schreeuwt.

Volgens de Antwerpse politie is er wel een verdachte van de ruzie geïdentificeerd en ondervraagd. Het gaat om een vrouw van 36 jaar. Zij is na het verhoor weer vrijgelaten, maar het onderzoek tegen haar loopt wel door. Volgens de politie staat het niet vast dat deze vrouw iemand geduwd heeft bij het uitstappen. De hoofdwond maakt de video schokkend, dus kijken op eigen risico.


Klik hier of op de foto om de video te bekijken.

Trending