Connect with us

Viral

Reactie Prinses Alexia op foto’s

Published

on

Nog niet zo lang geleden gingen er foto’s rond van een feestende prinses Alexia in een vuurrode, kanten lingerie-body en een zwarte minirok. De foto’s waren genomen op een losbandig studentenfeestje in Wales.

Normaal gesproken krijgen we alleen de brave kant te zien, dus deze foto’s zijn best opmerkelijk voor een prinses. In Spanje maken ze zich grote zorgen wat de 16-jarige Alexia allemaal doet op het Atlantic College in Wales, want ze zijn bang dat Alexia een slechte invloed heeft op de Spaanse prinses Leonor, die in dezelfde klas zit als Alexia.

Via Koningshuisdeskundige Marc van der Linden is naar buiten gekomen hoe Alexia zelf over de beelden denkt. Marc had een onderhoud met bronnen bij de koninklijke familie. Zij zeggen dat de prinses zich geen ene moer aantrekt van de uitgelekte beelden. “Zij wordt blijkbaar door haar ouders zo volwassen gezien, dat ze zelf kan bepalen of ze hier last van heeft of niet”, klinkt het. Marc geeft aan dat dit wel raar is, want Willem-Alexander liet eerder nog weten dat ze het verschrikkelijk zou vinden als ze zo in het nieuws zou komen.

De Tik Toks van Prinses Alexia van Oranje

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending