Connect with us

Showbizz

Bachelorette-Jordy is woedend en haalt uit: “Jij maakt van mij een lijk”

Published

on

Jordy Jahmal heeft woedend gereageerd op de geruchten dat hij een vriendin thuis zou hebben gehad tijdens zijn deelname aan The Bachelorette. Dat verhaal werd onthuld door Youtuber Rijk Hofman, die zich op een ‘anonieme bron uit de kring van Jordy zelf’ baseerde.

Jordy hekelt Rijk Hofman én Gaby Blaaser

Via zijn sociale media reageert Jordy nu. “Ik denk dat jij degene bent die over mijn rug voor de fame gaat. Je bent een sensatiezoeker.” Ook Gaby Blaaser zelf, die een screenshot van een stukje tekst uit de brief van de anonieme bron deelt op haar Instagram Story, krijgt er van langs: “Ik weet dat Gaby en Rijk best wel nauw zijn met elkaar, en het feit dat zij precies het stukje deelt waar Rijk het over mij heeft, en zij plaatst ook nog een GIFje met popcorn, zegt voor mij al genoeg. Ze willen me bewust naar beneden halen, alleen maar ten goede van henzelf.”

Jordy vindt dat er ‘van hem nu een lijk gemaakt wordt’ met deze beschuldigingen. “Want ik ben ten alle tijden mezelf geweest. Ik heb me nooit anders voorgedaan dan ik ben.” Tegenover Shownieuws reageert de moeder van Jordy, oud-Utopiaan Alexandra, tot slot: “Heel erg onterecht en die Rijk weet niet wie hij is, maar voor mij komt het over als misgunnen. Bah.”

https://www.youtube.com/watch?v=HLGn4uAbUNg&feature=emb_title

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending