Connect with us

Showbizz

Schokkend: ‘Jordy had al een vriendin tijdens Bachelorette’

Published

on

We zijn inmiddels al in afwachting van de finale van The Bachelorette, waarin Joey en Niek het opnemen tegen elkaar met als inzet: het hart van Gaby Blaaser. Lange tijd mocht deelnemer Jordy Jahmal ook hopen op die hoofdprijs, tot hij in de halve eindstrijd weg werd gestuurd.

‘Jordy had al een relatie; die heeft hij trouwens nog steeds’

En dat is misschien maar goed ook voor Gaby, want er duiken plots geruchten op dat Jordy al een vriendin thuis op de bank had zitten tijdens zijn avontuur in Zuid-Afrika. Die geruchten worden gevoed door een ‘anonieme bron uit de kring van Jordy zelf’, zo meldt Youtuber Rijk Hofman in zijn nieuwe vlog.

Hofman opent: “Een uur geleden ontving ik dit bericht. ‘Hey Rijk. Ik wil graag anoniem blijven maar dit is ECHT iets wat je moet weten en mijn bron is 1000% zuiver. Djordy aka Jordy van de Bachelorette had tijdens zijn deelname gewoon een relatie. Die heeft hij trouwens nog steeds. Na zijn mislukte poging tot fame jaren geleden bij ‘The Face’ wilde hij opnieuw zijn kans grijpen.’”

Jordy reageert ontkennend

De beste vriend van de anonieme bron zou vaak over de vloer komen bij de vader van Jordy. “Hij had opgevangen dat Jordy mee deed en vroeg toen hoe het zat met zijn vriendin..” Jordy reageert zelf razendsnel in de video en ontkent alle geruchten: “Er zullen altijd mensen zijn die wat te zeggen hebben. In december kwam ik zelf uit een relatie van 7 jaar. dus klopt niet helemaal wat ze zeggen. Ik kan je bericht waarderen.”

Eerder zette het NRC ook al zijn vraagtekens bij de intenties en de oprechtheid van de mannen, omdat naast Jordy bijvoorbeeld ook Ritchie en Chris al eerder op tv zijn geweest. Zijn ze enkel uit op fame?

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending