Connect with us

News

Deelnemers voor nieuwe seizoen Love Island gezocht

Published

on

Vandaag werd bekend dat Love Island ondanks de coronacrisis en diens maatregelen terug gaat keren op de buis, in het najaar van 2020. Er zullen weer vele bloedmooie vrijgezellen naar een luxueuze villa in Spanje gestuurd gaan worden.

Meedoen aan Love Island?

En we hebben goed nieuws: jij kan nog altijd één van die singles worden. Ben jij op zoek naar liefde en misschien ook wel een beetje de fame die bij je deelname aan het RTL-programma komt kijken? Dan kan je je opgeven via RTL of de Belgische zender VIJF.

RTL meldt dat je tussen de 20 en 30 jaar dient te zijn. ‘Verder wil het programma weten waar je naar op zoek bent, hoe je woonsituatie er momenteel uitziet en wordt er gevraagd je liefdesleven bloot te geven. Heb je bijvoorbeeld al kinderen of ben je zelfs al eens getrouwd geweest? Daarnaast moet je ook doorgeven hoe je ideale partner eruit ziet en tot slot wordt er ook nog gevraagd naar een aantal foto’s, het liefst in badkleding.’

De presentatie zal in ieder geval wederom gedaan gaan worden door Viktor Verhulst. Of Holly-Mae Brood er ook wederom bij zal zijn, is nog níét bekend. Love Island seizoen 1 werd gewonnen door Denzel en Aleksandra, die nog altijd samen zijn. De opnames zullen, als de coronacrisis het toelaat, tussen augustus en oktober plaatsvinden.

https://www.instagram.com/p/CBSeM74jpOl/?utm_source=ig_embed

 

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending