Connect with us

Showbizz

Temptation-Romee doet bizarre Zach-onthulling: “Het was ziekelijk”

In Temptation Island zagen we hoe Zach Avelo al op de eerste avond na zijn entree zo goed als de fout in ging met verleidster Romee. Later ging de ‘CEO van F**kboy Airlines’ zelfs all-in en verspeelde hij zijn relatie met Simone.

‘Zach was ziekelijk verliefd op mij’

Voor Romee was het echter vooral een spelletje. “In het begin was het vooral spel, maar ik vond hem wel een leuke jongen. Ik heb het idee dat wat je op tv van Zach ziet, maar tien procent is van zijn ware persoonlijkheid. Hij was supergezellig en heel leuk gezelschap, ook al is het natuurlijk een idioot. Ik had niet superveel gevoel voor hem, maar ik kon het wel heel goed met hem vinden”, vertelt Romee in gesprek met Grazia.

Na afloop van Temptation claimde Zach dat ‘Romee meer wilde, maar hijzelf niet’. “Dat klopt niet helemaal. Ik ben nog supervaak bij hem langs geweest, zowel in zijn oude huis waar hij toen met zijn vrienden woonde als in zijn nieuwe huis. Hij was echt ziekelijk verliefd op mij en ik merkte dat hij wel steun bij mij vond.”

Maar Romee zag geen toekomst in hen samen. “Op een gegeven moment heb ik best veel gezeik met hem gekregen, ook op mijn werk, en toen heb ik gezegd: ‘Dit gaat ‘m niet worden.’ Hij zegt in elk interview dat híj het heeft afgekapt, maar dat is totaal niet waar.”

Zach blijft juist appen en heeft zelfs de letter ‘R’ laten tattooëren, al beweert hij dat dat niets met Romee te maken heeft. “Hij appt me altijd van: ‘Maak me niet belachelijk’, maar ondertussen zegt hij zelf wel dingen als: ‘Ik wilde een psychologisch spelletje met haar spelen.’ Maar ach, het maakt me niet uit, iedereen die hem kent, weet dat hij niet altijd de waarheid spreekt.”