Connect with us

Showbizz

Deze 3 BN’ers doen mee als verleidsters aan Temptation Island VIPS 2019

Published

on

We zitten nog middenin het nieuwe seizoen van Temptation Island 2019, maar geef eerlijk toe; jij moet ook af en toe gapen net als Laura en gaat soms zelfs liever vroeg naar bed zoals Roger, want wát is dit een saai seizoen… Gelukkig hebben wij alweer iets nieuws om ons op te verheugen, namelijk Temptation Island VIPS 2019. Laatste lekten de eerste koppels al en wij hebben vandaag wéér drie nieuwe namen voor je.

Afgelopen week werden de koppels die dit jaar deelnemen aan Temptation Island VIPS 2019 bekend, tenminste als we de geruchten moeten geloven. Wie er dit jaar deelnemen aan het programma en proberen de verleiding te weerstaan? Dat gaat vast geen verrassing voor je zijn, het zijn namelijk bijna allemaal BN’ers die al eerder aan een realityprogramma hebben meegedaan. Maar natuurlijk geen Temptation Island VIPS 2019 zonder verleiders.

De verleidsteres van Temptation Island VIPS 2019

Verleidster 1: Sharon Ipema

 

Verleidster 2: Esmee Ipema

Verleidster 3: Yasmine Pierards

De drie zijn allemaal gespot op hetzelfde vliegveld vlakbij de plek waar de opnames plaatsvonden van Temptation Island VIPS. Sharon Ipema en Esmee Ipema a.k.a. de ‘Terror Twins’ die we allemaal kennen van Ex On The Beach: Double Dutch lieten via Instagram Stories weten dat ze op het vliegveld zaten en ook Yasmine Pierards plaatste exact dezelfde foto op haar Stories. Is het toeval? Wij denken van niet…

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending