Connect with us

Beauty

Deze blondspray van HEMA geeft jou voor €3 zomerse blonde lokken

Published

on

Zeg maar bye bye tegen blonderen. Met deze blondspray van de HEMA hoef je niet meer naar de kapper voor de perfecte blonde lokken. Als we het over een trend hebben die een blijvertje is, dan zijn het wel de perfecte blonde lokken in de zomer. Heb je geen tijd en geld om langs de kapper te gaan en uren in de stoel te zitten? HEMA biedt jou de oplossing. 

Blondes do have more fun, right? Daarom vinden wij het heerlijk om met mooie blonde lokken deze zomer rond te paraderen. Helaas is blonderen bij de kapper niet heel leuk voor je portemonnee. Maar HEMA komt met dé perfecte oplossing: de blondspray voor maar(!) 3 euro.

Redder in nood: de blondspray van HEMA
Wij zijn blij verrast, want geloof het of niet de spray werkt echt goed. Het maakt je haar gemiddeld zo’n één à twee tinten lichter. De blondeerspray werkt voor blond tot middelbruin haar. Spuit de spray maximaal twee keer per week in je haar voordat je de zon in gaat en je hebt binnen no-time een heerlijk zomerse look.

De spray is 24 maanden houdbaar, dus je hoeft voor die 3 euro niet bang te zijn dat hij snel over de datum gaat. Dus hup, op naar de HEMA ladies!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending