Connect with us

Showbizz

Dit zijn de eerste beelden van Love Island Nederland en wij kunnen niet wachten

Published

on

Het is bijna tijd om afscheid te nemen van een van onze grootste guilty pleasure. Het einde van Temptation Island is namelijk in zicht, maar niet getreurd. Over precies twee weken is het namelijk tijd voor Love Island Nederland die deze leegte opvult en het belooft veel goeds. Love Island staat natuurlijk voor drama Island en dat is precies de reden dat wij niet kunnen wachten op de eerste aflevering van dit kersverse programma. 

Hier is hij: dé trailer van Love Island Nederland
Hoewel we nog even moeten wachten op de eerste aflevering mogen we vandaag al genieten van een uitnodigende trailer. De vraag is natuurlijk of de dames en heren in de trailer, de nieuwe bewoners van het liefdeseiland zijn. Wij zitten alvast klaar, want vanaf maandag 27 mei kunnen we iedere dag kijken naar ons nieuwe favoriete programma. Wat denken jullie? Zijn dit dé deelnemers van het gloednieuwe seizoen Love Island Nederland?


Het is in ieder geval goed vertoeven op het tropische eiland. Benieuwd naar wat we wél allemaal al weten over wat Love Island Nederland voor ons in petto heeft, lees dan snel het artikel.

Love Island Nederland
Als trouwe kijker van Love Island heb je waarschijnlijk alle buitenlandse seizoenen al gekeken. Oorspronkelijk komt dit spraakmakende programma uit Engeland en vorig jaar was het eerste Australische Love Island seizoen daar. En dit jaar is het dan eindelijk tijd voor de Nederlandse variant. Geen tablets of terror, exen die de zee uitkomen of verleiders die je lover proberen af te pakken, met Love Island draait allemaal om de liefde, máár met een staartje. De kijkers hebben namelijk een grote invloed op het liefdesleven van de deelnemers en dat maakt het programma alleen nog maar spannender.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending