Connect with us

Funny

Deze momenten maakt iedereen mee tijdens een potje 30 Seconds

5. En dan is daar de magie van: telepathie
Soms voel je je teamgenoot gewoon aan. “Die ene uit die ene serie” Nog geen seconde later rolt de juiste acteur over je tong. Wauw, hoe dan?! Het is duidelijk: jullie voelen elkaar perfect aan.

6. Je krijgt gedurende het spel steeds meer twijfels bij je teamgenoten
Terwijl jij op de hoogte bent van wie er op dit moment minister van Buitenlandse Zaken is, gaat de kennis van je teamgenoten niet verder dan de Kardashians en de castleden van Oh Oh Cherso. Niemand zei dat het makkelijk ging worden.

7. Die ene van de tegenpartij die met de neus op de zandloper zit
Ben maar niet bang dat je te lang doorgaat, want er is altijd iemand van het andere team die met een vergrootglas de zandloper in de gaten houdt. De laatste korrel is nog niet gevallen en deze persoon schreeuwt al: ‘de tijd is om!’

8. “Hoe kun je dit niet weten?!”
Ja, wrijf het er maar lekker in. Jij wist ook een keertje een serie niet te noemen en dan word je meteen voor jandoedel uitgemaakt. Sommigen vinden het blijkbaar heerlijk om anderen de grond in te boren. Hoort ook wel weer bij het spel.

9. Soms vind je jezelf ineens erg intelligent
Als je teamgenoot de hoofdstad van Nederland nog niet eens kan benoemen en jij alle rivieren in Europa zonder problemen weet, kan jouw dag niet meer stuk. Je glundert van trots en krijgt geen genoeg van dit fantastische spel.

10. Het kaartenbakje blijkt ook elke keer weer een probleempunt te zijn
Je hebt ‘in’ en ‘uit’, makkelijker kan het niet. Althans, zou je denken. Er bestaat namelijk elke keer weer de discussie of het kaartje waarmee je net hebt gespeeld nou bij ‘in’ of ‘uit’ erin moet. Snap jij het nog? Moeilijk, moeilijk en nog eens moeilijk.

11. De euforie wanneer je met je team hebt gewonnen

Opeens ben je alles weer vergeten. Dat teamgenoot A niet wist wat de naam van de vrouw van Barack Obama ook alweer was, en dat teamgenoot B echt geen idee heeft wat de hoofdstad van Turkije is, dat vergeef je hen bij het behalen van de zege onmiddelijk. Het is uiteindelijk maar een spelletje (said no one ever), toch?

Pagina's: 1 2