Connect with us

Beauty

Deze schoolspullen bracht iedere 90’s en 00’s kid mee naar school

Published

on

Een nieuw schooljaar betekent natuurlijk nieuwe schoolspullen. Ging jij vroeger ook met je moeder je nieuwe items scoren voordat het schooljaar begon, zodat de leukste stationary items op jouw schoolbank lagen? Want no way dat jij vroeger een boring pen had zitten in je boring etui natuurlijk. Deze stationary spullen herken jij als 90’s of 00’s kid vast en zeker allemaal! 

1. Diddl notitieblokken
Het schoolplein was de plek om dingen te ruilen met je klasgenootjes. Zo ook de welbekende Diddl-plaatjes. En echt niet dat je ze gebruikte om je huiswerk op te maken, want nee je spaarde alle plaatjes in mappen en sjouwde ze elke keer weer mee naar het schoolplein om betere Diddl-plaatjes te scoren. 

2. Buigbare potloden
Geen saaie potloden voor jou in je etui, want jij maakte je huiswerk rekenen dus mooi met een buigbaar potlood. En dan was het vooral leuk om hierin een knoop te maken. Enne, had jij ook een buigbare liniaal erbij?

3. Kneedgum
Tijdens de rekenles zat je stiekem met je kneedgum leuke figuurtjes te maken. Reken er maar niet op dat je de kneedgum ook echt gebruikte om te gummen, daar had je weer andere gummetjes voor.

4. Gelpennen
Schrijven met een saaie blauwe pen was natuurlijk niks voor jou. Nope, jij bracht je set gelpennen mee. Voor iedere les een andere kleur. Gelpennen met geur of glitters in de mooiste kleuren.

5. Vulpen
Helaas was het ook vaak verplicht om met een vulpen te schrijven en daar had je echt een haat-liefdeverhouding mee. Want oh boy, als de vulpen ging lekken in je schoolschrift…

6. Troll potlood toppers
Saaie potloden gaf je een make-over met speciale ‘potlood toppers’, zoals deze Trolls.

7. Paul Frank etui
Naast Diddl was Paul Frank ook een musthave tijdens je schoolperiode. Je moest en zou een Paul Frank etui hebben voor al je schoolspullen. 

8. Tipp-Ex
Foutjes haalde je weg met Tipp-Ex, maar je maakte ook allemaal tekeningen met het witte correctiespul. Vooral de Tipp-Ex pen was perfect voor je creatieve kunstwerken op je schoolboeken.

9. Fluffy pennen
Ze pasten totaal niet in je etui, maar wat was het leuk om tijdens de les je bestie te kietelen met je fluffy pen.

10. Mini markers
Je hele etui zat vol met schattige mini markers, zodat je tijdens het leren al het belangrijke in je schrift mooi kon inkleuren.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending