Connect with us

Showbizz

Deze Temptation Island deelnemers doen mee aan Boxing Influencers

Published

on

Temptation Island 2019 is bijna voorbij en tot nu toe is er nog vrij weinig gebeurd… Helaas! Gelukkig gaat er nog genoeg Temptation Island sensatie komen, want het is bekend gemaakt dat twee deelnemers meedoen aan de tweede editie van Boxing Influencers. Benieuwd welke twee? Lees dan maar snel verder. 

Temptation Island 2019
Je hebt het vast wel meegekregen: Morgan en Sidney hadden ruzie via Instagram. Zo had Sidney Morgan uitgedaagd om tegen hem te boksen bij Boxing Influencers. Morgan reageerde met een video en zei: “Kleine jongen, durft niet te reageren op app, alleen maar op social media.” Dat kon Sidney natuurlijk niet hebben en reageerde weer: “Ik heb je niet geblokkeerd, jij reageert niet. Dus bij deze: ik ga jou verslaan man.” Het leek er toen al op dat de twee boys mee zouden doen aan Boxing Influencers en nu is het eindelijk duidelijk wie in de ring gaan stappen van de tweede editie van Boxing Influencers.

Boxing Influencers tweede editie
En ja hoor, Sidney neemt het op tegen Morgan in de ring van Boxing Influencers. Dat werd gisteren bekend gemaakt door Melvin Manhoef in een YouTube-video van Club Hub. Melvin wilde eerst niks zeggen over de deelnemers, maar liet het uiteindelijk toch los. Wanneer we het boksspektakel kunnen zien? In oktober begint Boxing Influencers 2. Kunnen Sidney en Morgan nog even goed trainen ;-).

Bekijk hier de bekendmaking van de deelnemers:

Trending