Connect with us

News

Harry Potter-fans opgelet! Er wordt een Nederlands kasteel omgetoverd tot Zweinstein

Published

on

Droomde jij er ook altijd van om in de magische wereld van Harry Potter te leven? Dan gaat die droom eindelijk uitkomen, want Zweinstein laat weer nieuwe leerlingen toe. Niet echt natuurlijk, maar er wordt binnenkort een kasteel in Nederland omgetoverd tot Zweinstein en dan kan jij als echte Potterhead allemaal Harry Potter-activiteiten doen. Benieuwd wanneer het is en waar? Lees dan maar snel verder. 

Zweinstein in Nederland
Ga maar snel op zoek naar Platform 9¾, want je kan binnenkort naar Zweinstein. Jammer genoeg niet de échte Zweinstein, maar het kasteel van Parc Spelderholt wordt omgetoverd tot Zweinstein. Op 1 en 2 juni 2019 is het evenement Magical Castle Edition en Parc Spelderholt heeft dus besloten om van hun kasteel een Harry Potter-wereld te maken. Enne, er zijn genoeg magische dingen te doen! Zo kan je een ritje maken op een bezemsteel en zijn er genoeg andere Harry Potter-activiteiten in het kasteel.

via GIPHY

Harry Potter acteurs aanwezig
Daarnaast kan je als echte Potterhead ook Harry Potter acteurs ontmoeten. Zo komen acteurs Andy Herd, Brian Wheeler en Katie Purvis naar het event. Zij speelden Goblins in de films. Maar ook Ellie Darcey-Alden, die de jonge Lily Potter speelde, komt naar ‘Zweinstein’. Hoe tof is dat?!

Voor een kaartje betaal je €17,50 en als je met het openbaar vervoer gaat en aankomt bij bushalte De Smitterberg, dan word je gratis met paard en wagen naar ‘Zweinstein’ gebracht. Trommel maar snel je Harry Potter-friends bij elkaar!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending