Connect with us

Showbizz

Deze Temptation Island-verleider heeft na het programma gezoend met Milou

Als je vooruit kijkt via Videoland of de links die we delen, dan heb je gezien dat de koppels van Temptation Island 2019 weer zijn herenigd. Aanstaande donderdag gaan we van de koppels te horen krijgen of ze nog samen zijn, maar we krijgen nu al wat details over één koppel. Milou heeft namelijk ná het programma gezoend met een Temptation Island-verleider. Is het Jietse of toch Jaimy?

Temptation Island 2019
Er is vrij weinig gebeurd tijdens dit seizoen van Temptation Island. Aanstaande donderdag is op televisie de hereniging te zien en de Videoland-kijkers weten straks welke koppels nog samen zijn. Maarre, het lijkt erop dat Milou het na Temptation Island toch niet heeft volgehouden en heeft gezoend met één van de verleiders. Oh boy…

Als we Temptation Island-verleider Jietse moeten geloven heeft Milou met hem gezoend na het programma. Ze kon hem dus toch niet weerstaan! Jietse liet aan Shownieuws weten dat hij Milou oprecht heel leuk vond, maar dat ze na het programma geen contact hadden omdat Milou nog samen was met Heikki. Maar tijdens een boeking ging het toch mis. Jietse vertelt: “We hebben wel een boeking gehad samen en daar hebben we gekust. Maar dat is ook het enige. Milou was de volgende dag terughoudender, omdat ze blijkbaar samen was met Heikki op dat moment. Dus ze is na Temptation wel in de fout gegaan met mij.”

Heiki en Milou uit elkaar
Doordat Milou toch de verleiding van Jietse niet kon weerstaan, zijn Milou en Heikki even uit elkaar geweest. Jietse laat weten dat hij zelfs met Heikki heeft gepraat: “We kwamen wel echt heel goed overeen, omdat we daar heel open en eerlijk over zijn geweest tegen elkaar. Dus ja, Heikki vond het niet zo leuk, maar hij waardeerde het wel van mijn kant. Omdat ik ook niet wist dat ze samen waren.”

Wij zijn benieuwd of we Jietse kunnen geloven en of Milou en Heikki nog samen zijn.