Connect with us

Beauty

Deze Vrouw Onderging Een Microblading-Behandeling En Het Ging Compleet Fout

Heb jij geen volle wenkbrauwen en ben jij dagelijks veel tijd kwijt aan het shapen van je wenkbrauwen? Droom jij al jaren van mooie volle wenkbrauwen à la Cara Delevingne? Dan is microblading de perfecte uitkomst voor jou. Volle wenkbrauwen door een semi-permanente make-up techniek klinkt als een droom. Of toch niet? Zie hier de beelden van een vrouw waar het niet helemaal spoedig verliep en eindigde met niet twee, maar vier wenkies!

Wat is microblading?
Microblading is een nieuwe semi-permanente make-uptechniek waarbij gebruikt wordt gemaakt van een pen met daarin kleine naaιdjes. De naaιdjes worden in de inkt gedoopt en worden er kleine ‘strokes’ gezet in de huid. Doordat er kleine streepjes worden gezet met een vegende beweging lijken ze sprekend op echte wenkbrauwhaartjes en het blijft ook nog een tot twee jaar zitten. Dus vergeet wenkbrauwserums, potloden en poeders. Tenminste, dat zou je denken. Klinkt natuurlijk als een droom voor alle meiden zonder volle wenkies, maar think twice wanneer je microblading overweegt. Doe goede research voordat je iemand aan je wenkbrauwen laat zitten, want bij deze vrouw ging het rigoureus verkeerd…

Microblading hoort je wenkbrauwen er vol en natuurlijk uit te laten zien, maar in het geval van Jemi Ledbetter (foto hierboven) zag het er alleen maar naar uit dat ze verschillende wenkbrauwen op elkaar had gestapeld. Deze schoonheidsramp begon allemaal toen zij van haar dochters een Grouponvoucher ontving om haar wenkbrauwen te laten microbladen. De schoonheidsspecialiste in kwestie bleek uiteindelijk toch niet gecertificeerd te zijn! Dus ladies: check check, dubbel check voordat je iemand aan je wenkbrauwen laat zitten. Wenkbrauwen are a girls best friend..