Connect with us

Beauty

Dit is de datum waarop Kylie Skin verkrijgbaar is bij Douglas

Published

on

Het moment waarop alle skincare lovers hebben gewacht is (bijna) aangebroken. De skincare lijn van Kylie Jenner wordt deze lente eindelijk verkocht in Nederland, als eerste van heel Europa. Gewoon bij onze good old Douglas. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om de producten te proberen en te zien of ze de hype waard zijn! Het belooft immers heel wat.

Kylie Skin producten

In mei 2019 werd Kylie Skin gelanceerd, nadat zij in 2005 al het succesvolle Kylie Cosmetics had opgericht. Bij het maken van de nieuwe Kylie Skin producten wilde Kylie ervoor zorgen dat deze zo milieubewust mogelijk werden geproduceerd. Dat is dan ook zeker gelukt. Alle producten zijn veganistisch, dierproefvrij, glutenvrij, sulfaat- en parabenenvrij. De collectie is inmiddels één van de snelst groeiende cosmetica lijnen en is over heel de wereld bekend. Zelfs zonder dat je het fysiek in Europa kunt kopen. Daar komt nu dus verandering in. Douglas kondigt samen met Kylie aan dat Kylie Skin vanaf 22 mei verkrijgbaar is bij DouglasTime to shop!

De collectie bestaat uit zes verschillende producten; namelijk de Foaming Face Wash, Walnut Face Scrub, Face Moisturizer, Eye Cream, Vanilla Milk Toner en Vitamine C Serum. Douglas verwacht dat dit de grootste lancering van huidverzorging van 2020 is en tot een van de top tien van huidverzorgingsmerken behoort.

Wij zijn ontzettend benieuwd en kunnen niet wachten om de producten te proberen.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending