Connect with us

Showbizz

Dit is ‘m dan: de videoclip van Fabiola Volkers – Alles Designer

Deze dame is de laatste tijd niet meer uit de schijnwerpers te slaan. Ze gaat ook wel viraal, zoals ze zelf zegt. En hier is niks van gelogen. Van Instagram tot Facebook, overal zie je de blonde krullen van Fabiola Volkers. De Hollands Next Top Model en Temptation Island VIPS-deelneemster doet hard haar best om door te breken en vandaag is dan eindelijk haar videoclip ”Alles Designer” online gekomen. De meningen zijn verdeeld, oordeel zelf…

Fabiola Volkers heeft vandaag haar disstrack uitgebracht. En dit is niet zomaar een track, want ze pakt menig BN’er aan. Zo ”disst” ze in haar nummer ”Alles Designer” vlogger Vonneke Bonneke, mede Temptation Island-deelneemers DJ Kelly Ross, Rowena Baierl en Fabrizio Tzinaridis, Hollands Next Top Model-deelneemster Sanne de Kramer en Koen Kardashian.

Koen Kardashian laat dan ook weten dat hij hier niet van gediend is. Hij laat dit weten met de volgende reactie onder de Instagram van Fabiola Volkers:
”Lieverd wij spreken duidelijk niet dezelfde taal. Een ‘dis strack’ staat niet in mijn woordenboek maar weet wel als het mij schaadt dat ik heel de grachtengordel optrommel aan advocaten en dan woon jij lieve Fabiola over 3 maanden in een kartonnen doos. Ik heb nog wel een paar van Hermès liggen. Mag je hebben. Bring it on”