Connect with us

Showbizz

Zo erg ging het eraan toe op de terugvlucht van Temptation Island

Published

on

Dat de gemoederen steeds hoger beginnen op te lopen in Temptation Island is ons al wel duidelijk. We krijgen nog veel meer drama in de villa’s als we de beelden moeten geloven. En volgens Sidney bleef het daar niet bij. Sidney was bij Goedele Liekens in het programma Goedele on Top, daar verteld hij wat er gebeurde op de terugvlucht en die is niet zo goed verlopen.

De vlucht naar huis na Temptation Island

Goedele heeft elke aflevering een nieuwe Temptation kandidaat. Deze keer was het Sidney en hij verteld hoe de terugvlucht van Temptation naar huis is verlopen. En die was aardig bizar.

Sidney vertelt:  ‘Niet iedereen was even volwassen na het programma als ik had gehoopt. Het was een beetje kinderachtig. Sommige mensen waren nog steeds een beetje met het programma bezig ondanks dat alle camera’s weg waren en we naar huis gingen.’

Dreigementen tussen de kandidaten

Het bleef daar niet bij want Sidney vertelt ook dat er gescholden en gedreigd werd.Iemand heeft tegen een andere kandidaat gezegd: ‘ik wil jou in mekaar slaan.’

 

Als er wordt gedreigd en gescholden kunnen wij ons vast voorbereiden dat er toch nog iets spanneds gaat gebeuren dit seizoen. Tot nu toe zijn de aflevering namelijk behoorlijk saai. Geef ons een beetje Rosanna drama RTL!!!

Trending