Connect with us

Showbizz

Dit zijn alle kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars

og even wachten en dan begint het vijfde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch weer op televisie en dit jaar gaan we heel veel oude bekenden terugzien. In Ex On The Beach: Double Dutch All Stars zien we de leukste vrijgezellen van de afgelopen vier seizoenen terug en wij hebben ze hieronder voor je op een rij gezet. 

Kandidaten Ex On The Beach: Double Dutch All Stars
In dit speciale seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch zien we alleen maar oud-kandidaten terug en die gaan weer voor heel veel drama zorgen. Benieuwd welke kandidaten er dit jaar meedoen aan Ex On The Beach: Double Dutch All Stars? Dit zijn alle kandidaten van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars *Tromgeroffel*.

Harrie
Harrie ken je misschien nog wel van het vierde seizoen Ex On The Beach. Hij is 22 jaar oud, komt uit Eindhoven en hij is al vanaf zijn 17e trotste eigenaar van een zonweringsbedrijf. Voor Ex On The Beach: Double Dutch All Stars heeft Harrie wel een andere tactiek, maar daar komen we pas achter tijdens het kijken… Wel gaat hij een andere kant laten zien en het nieuwe seizoen belooft een gekkenhuis te worden vertelt Harrie.

Wayne
Wayne is een original, want hij deed mee aan het eerste seizoen Ex On The Beach: Double Dutch. De 27-jarige kandidaat komt uit Sittard en heeft zich dit keer niet voorbereid op Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. Hij laat alles op zich afkomen. Wayne wil vooral zichzelf zijn in de villa van Ex On The Beach en natuurlijk ook meiden scoren.

 

Esmee en Sharon
Ook de bekende Brabantse tweeling van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen twee is natuurlijk weer terug in dit seizoen. De 22-jarige tweeling zorgden voor heel veel drama in het tweede seizoen, maar wat kunnen we van Esmee en Sharon verwacht in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars? We gaan een heftige tweeling zien, want ze zijn van plan om alles kapot te maken. Drama time! 

Yasmine
De 21-jarige Yasmine uit Vlaanderen ken jij vast en zeker nog van Temptation Island. Daar deed ze mee als verleidster en nu doet ze mee aan Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. Er wordt gezegd dat Yasmine en de tweeling hebben gevochten met een ex van Harrie tijdens Ex On The Beach: Double Dutch All Stars, maar dat moeten we afwachten. Dat Yasmine voor heel veel drama gaat zorgen heeft ze in ieder geval al laten weten aan Koen Kardashian.

Roy
Roy zat in het derde seizoen van Ex On The Beach: Double Dutch, maar in dit seizoen gaat de 26-jarige Limburger nog mer feesten, genieten en lachen zegt hij tegen Koen Kardashian. Roy vroeg ook nog aan zijn moeder of het goed was dat hij sεks op televisie heeft, waarop zij antwoordt: “Waarom zit je daar anders?” Ehm, oké wij zijn benieuwd naar Roy in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars.

Alisa
Alisa, oftewel ‘Megastar’ ken je misschien nog van seizoen twee. De Russisch-Vlaamse gaat voor heel veel drama zorgen in de villa van Ex On The Beach: Double Dutch All Stars. Waarom ze voor de tweede keer meedoet aan het programma? “Ik vind het heel leuk om op televisie te komen. Ik moet op televisie komen,” zegt Alisa. Ook zegt ze in de video met Koen Kardashian dat ze Sharon en Esmee het minst mag en dat er iets gaat ontploffen op het eiland. Drama!

Renan
Renan, de Perzische prins, ken je misschien nog wel van het vierde seizoen van het programma. In dit nieuwe seizoen gaat hij de ‘jerk-theory’ proberen: ongeïnteresseerd overkomen, zodat de girls in de villa naar hem toe komen. Gaat dit hem lukken?

Lisa
Ken jij Lisa nog van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen drie? Ze zorgde toen al voor veel drama dankzij haar attitude, dus grote kans dat we ook in Ex On The Beach: Double Dutch All Stars genoeg spontane ruzies en uitbarstingen verwachten. Ze heeft in ieder geval grote plannen vertelt ze aan Koen Kardashian: “Als ik hem terug wil, dan krijg ik hem terug. Als ik merk dat hij mij niet wil ga ik het hem heel moeilijk maken.” Exen, pas maar op!