Connect with us

Showbizz

Dit zijn de eerste beelden van Ex On The Beach Double Dutch: All Stars

Over een paar weken is het weer feest, tenminste voor ons. Niet voor de kandidaten die deelnemen aan Ex On The Beach Double Dutch: All Stars, want zij krijgen weer te maken met de tablet of terror en héél veel drama. We moeten nog heel even geduld hebben, maar gelukkig hebben wij hier alvast een voorproefje voor je.

Het einde van Temptation Island is in zicht, gelukkig schakelen we gelijk door naar Ex On The Beach Double Dutch: All Stars. Inmiddels zijn de kandidaten bekend en zijn de opnames achter de rug. Dat de deelnemers weer zorgen voor heel veel drama hadden wij al verwacht en daarom hier alvast een voorproefje om in de stemming te komen.

Benieuwd welke oud-kandidaten je allemaal kunt verwachten in Ex On The Beach Double Dutch: All Stars? Klik hier voor een overzicht van alle kandidaten.

In de video is zien we dat het weer flink uit de hand loopt en de gemoederen hoog oplopen. Zo zien we in de teaser onder andere een bitchfight voorbij komen en is ook het libido van de kandidaten weer hoger dan ooit. Ze zien wedat Lisa zoent met de tweeling en dat Wayne een blondine aan de haak heeft geslagen.

Ex On The Beach Double Dutch: All Stars is vanaf deze datum te zien op MTV.