Connect with us

News

Eindelijk: We kunnen binnenkort waarschijnlijk Primark online shoppen

Is één van jouw favoriete hobby online shoppen? Welkom bij de club. We struinen regelmatig alle fashionwebsite’s af om nieuwe pareltjes te scoren en deze toe te voegen aan onze garderobe. Helaas ontbreekt er nog één website in dit rijtje en is het ons nog steeds een raadsel waarom wij hier niet online kunnen shoppen. We hebben het natuurlijk over Primark, maar het lijkt erop dat hier dus binnenkort verandering in komt. Yay!

Shop je regelmatig bij Primark? Dan heb jij je waarschijnlijk ook weleens afgevraagd waarom ze geen webshop hebben. Geen chaotische winkels, lange rijen en alles lekker overzichtelijk op de site. Klinkt fantastisch, niet?

Goed nieuws, want er gaan geruchten dat Primark een ‘click & collect-systeem’ krijgt. Dit betekent dat je dus thuis alles in je digitale winkelmandje gooit, afrekent en je items af kunt afhalen in de winkel. Woehoe! Wanneer het systeem komt is nog niet duidelijk. Wel is Primark al druk bezig met het veranderen van de website, dus wij denken dat het niet lang meer gaat duren.