Connect with us

Showbizz

Nu al bewijs: Dit koppel heeft Temptation Island VIPS niet overleefd

Published

on

Temptation Island VIPS is nog niet begonnen, maar de geruchtenmolen draait al op volle toeren. Hoewel de koppels nog niet officieel bekend zijn gemaakt, weten we natuurlijk allang wie er deelnemen aan het nieuwe seizoen met vips. Daarnaast zijn we er nu ook al achter gekomen dat één van deze koppels de relatietest niet heeft overleefd. Welk koppel het is? Dat lees je hier.

We moeten nog even geduld hebben, maar volgende maand is het tijd voor een nieuw seizoen Temptation Island VIPS. Joehoe! Hoewel RTL nog even geheim probeerde te houden welke koppels meedoen, is dit inmiddels al gelekt. Ook de verleidsters en verleiders zijn bekend, dus wat ons betreft mag het wel beginnen, voordat er nog meer wordt gelekt. Facebookpagina Teamp Tempa ontdekte namelijk dat één van de koppels Temptation Island VIPS namelijk niet heeft overleefd. We hebben het over Fabrizio en Pommeline.

Het artikel gaat onder de afbeelding verder.

Op onderstaande foto is namelijk te zien dat Pommeline de tattoo met de naam van Fabrizio weg laat halen. Dus of Pommeline vond haar tattoo niet meer mooi óf de twee hebben Temptation Island VIPS niet overleefd. Wat denken jullie? 😉

Trending