Connect with us

Viral

Hells Angels lopen winkel binnen en nemen alle 200 fietsen uit de winkel mee

De bikers van de plaatselijke Hells Angels in Fresno in California lijken met hun leren pakken en grote machines op het eerste zicht gevaarlijk. De klanten van de supermarktketen Walmart bekijken de mannen argwanend als ze op de parking neerstreken.

De hele week is het sale. Dat zorgt voor geweldige rijen in de winkels. De bikers nemen het zekere voor het onzekere en posteren zich dagen op voorhand voor de winkel.

Zodra de deuren openzwaaien, lopen de bikers naar binnen en nemen elke fiets mee. 200 stuks in totaal. Maar niet om het nageslacht op niet gemotoriseerde tweewilers te verzekeren.

Ze schenken de fietsen aan de organisatie Poverello House, die zich om arme en dakloze families bekommeren. Al 16 jaar lang laten deze mannen met dergelijke acties ontelbare kinderogen stralen.

“Een kind dat vrolijk op zijn fiets door de straten toert – geen geld van de wereld kan mij gelukkiger maken”, zegt de leider van de bende. In Nederland is de Hells angels verboden.

De Hells Angels doen veel meer aan goeden doelen, internationaal gezien, Toy Runs waar ze geld en speelgoed inzamelen voor arme kinderen, Mensen met een geestelijke beperking meenemen voor een rit op de motor etc.

Niemand zou het verwachten, maar ze doen dus ook een hoop goede dingen en dat mag ook wel eens verteld worden..