Connect with us

Viral

Erica Meiland spreekt zich uit over Islam: “Rot op joh, met je boerka!”

Published

on

Het is al lang geen geheim meer dat de Meilandjes fervente aanhangers zijn van de PVV. Zo stemde Martien op Geert Wilders en wilde Erica er ook gaan werken. In haar nieuwe boek laat Erica Meiland zich ook met stevige uitspraken uit over de islam en vrouwen die een hoofddoek dragen.

Erica ziet namelijk de hoofddoek en de boerka als het symbool van de onderdrukking van vrouwen. Zo zegt ze in haar nieuwe biografie: “Er is echt geen meisje dat in de zomer op de fiets wil met een hoofddoek om. Je wil gewoon de wind in je haren voelen. Dát is vrijheid. Ik ben ook voor een burkaverbod. Rot op joh, met je boerka”.

Ook zegt Erica: “Ik heb weleens drie van die pinguïns in de Hoofdstraat in Noordwijk zien lopen. Dat is toch niet normaal? Gewoon niet doen hier. Ik zou ze zo graag willen genezen van die waanzin. Maar ik zou niet weten hoe. Dat zou via de politiek geregeld moeten worden”.

En over deze uitspraken van Erica is wat ophef ontstaan. Zelf staat Erica nog steeds achter deze uitspraken en zegt zelfs in een interview dat als mensen wat van deze uitspraken vinden ze in discussie met haar kunnen gaan.

Trending