Connect with us

Viral

Het Internet is overgenomen door de populaire Netflix serie “Squid Game”

De serie die je op dit moment gezien moet hebben is de Netflix serie Squid Game. Deze serie is hard op weg om misschien wel de best bekeken serie ooit te worden op Netflix. En dat is misschien niet geheel zonder reden.

Alles lijkt te kloppen aan deze serie waarin mensen kinderspelletjes moeten spelen. Alleen de inzet is heel erg hoog, namelijk hun leven. En de winnaar kan een enorm hoog geldbedrag winnen. Maar wat ook klopt is dat mensen op de serie in kunnen haken op het internet.

Zo kun je op Amazon het bekende groene trainingspak uit de serie kopen, maar ook de rode pakken zijn via het internet te krijgen. Waarschijnlijk ga je deze pakken ook veel zien bij het komende carnaval. In het spel Roblox kun je ook het Red Light Green Light (Annemaria koekoek spel) zelf spelen. Alleen is er dan niet zoveel bloed te zien als in de serie.

Mensen zijn zelfs met vriendengroepen dit spel aan het spelen. En bij mensen die toch nog bewegen als dit niet mag, worden beschoten met paintball pistolen. Ook het spel met het koekje wordt veel nagedaan. En ter promotie van de serie zijn er poppen of zelfs een hele spelkamer nagemaakt. Kortom, het internet staat op dit moment even in het teken van Squid Game. We hebben een aantal mensen die bezig zijn geweest met de serie op een rijtje gezet.