Connect with us

Viral

Karin Maria mocht niet eten in het restaurant van een sauna

Published

on

Tsja, we zijn bijna een weekje onderweg dat je weer naar buiten mag, maar op sommige plekken moet je laten zien dat je gevaccineerd of negatief getest bent. En zoals je wellicht ook wel hebt gezien is niet iedereen in Nederland het eens met dit gegeven.

Sommige mensen gaan heel erg ver om hun ongenoegen te uiten, zoals Eldor die met een Jodenster langs terrasjes liep om te provoceren. Maar ook Karin Maria kan heel goed overdrijven. Zo wilde Karin een hapje eten in een sauna, maar werd ze niet bediend. Nu kun je misschien denken dat de oorzaak dat je niet geholpen wordt bekend is, maar Karin heeft toch een scene geschopt in her restaurant. Op de terugweg in de auto heeft ze verhaal opgenomen.

Break down vanaf minuut 9 waar Karin de huidige situatie toch even gaat vergelijken met de Tweede Wereldoorlog. Volgens Karin worden mensen nu ook in wagonnetjes opgesloten en afgevoerd. Iedereen die ooit in Auschwitz is geweest zal nooit zo’n vergelijking maken. Misschien moet Karin toch eens een stedentripje Krakau boeken en daar de tour Auschwitz-Birkenau boeken. Die mensen hadden echt geen keus, terwijl mensen dat vandaag de dag nog zeker wel hebben.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending