Connect with us

Showbizz

Het moet niet gekker worden: Temptation-Zach heeft tattoo van de naam Romee laten zetten

Published

on

Op de laatste feestavond van Temptation Island zagen we plots alle meiden op Arda duiken; Bibi zelfs zonder topje. Verleidster Romee blikt er nu op terug, in een nieuwe aflevering van Goedele On Top.

‘Van God los’

“Ja, die avond was echt van God los. Shotjes, drankjes, cocktails. Wij waren er ook wel geshockt over hoor, want Bibi was pas net binnen. We wisten wel dat ze gek was, en schijt er aan had, maar dat ze halfnaakt op de jongens ging springen wisten wij ook niet. Maar het was wel grappig”, lacht Romee.

Romee zelf hield zich wat op de achtergrond. “Ik was volgens mij een tosti aan het eten in de keuken. Ik hou wel van feestjes, maar ik vind het niet echt leuk om met de borsten van iemand anders in mijn gezicht daar te dansen. Dat je echt halfnaakt gaat..” Zach ‘spreekt ze af en toe nog’, meldt Romee tot slot. “Op Instagram. Maar het is echt een haat-liefdeverhouding. Soms kan ik heel goed met hem, soms kan ik zijn ogen er wel uit krabben. Het is half-half. Hij is soms ook zó dom dat het schattig is.”

Goedele kaart dan aan dat hij ook wel ‘iets heel doms gedaan heeft’: een tattoo van de naam Romee laten zetten. “Da, dat heeft-ie echt gedaan. Heel bijzonder vind ik dat.. Ik was er totaal niet blij mee, en dat ben ik nog steeds niet!”

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending