Connect with us

Showbizz

Lidl-campagne waarin Fabiola belachelijk wordt gemaakt gaat viral: ‘Niets Designer!’

Published

on

Vaak vinden we het erg grappig als merken inspelen op wat er gaande is, en vooral als het over Fabiola gaat. Nu is het de beurt aan Lidl. Voor hun nieuwste campagne hebben ze zich laten inspireren door, je raad het misschien al,  haar nieuwe nummer ‘Alles Designer’. 

Lidl deelde een foto van drie jurken die verkrijgbaar zijn in de winkel. Met daarbij de tekst “Niets designer!”. En als die link naar Fabiola nog niet grappig genoeg was dan zorgt het bijschrift er wel voor dat je in een deuk ligt van het lachen. “Alles Lidl! Prrrrachtige kleding voor op je rek. Is gucci toch? Koop ‘m nu in de winkel!”

Reacties

Maar ook de reacties zijn minstens zo grappig. Zoals je kunt begrijpen weet een groot deel van de mensen precies waar dit over gaat. Een ander deel begrijpt er echter helemaal niks van, en dit zorgt voor de meest hilarische reacties. Zo hoort deze vrouw vast en zeker thuis in de eerste categorie: “Vergelijk dit a.u.b. niet met Gucci.”

En velen andere vragen zich af of Fabiola stiekem een baantje heeft bij de Lidl: “Werkt fabiola volkers toevallig bij jullie Lidl Nederlan ?” en “Fabiola, heb je een nieuw baantje? Prrrr haha.”

Mocht je nou ook geen idee hebben waar deze teksten vandaan komen? Bekijk en beluister de videoclip HIER

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending