Connect with us

News

Man deed 62 jaar alsof hij doof was om niet naar zeurende vrouw te luisteren

Published

on

Vrouwen staan er om bekend wel eens flink te zeuren. Het kunnen de kleinste dingen zijn, van het weer tot haar haren die niet perfect zitten. Vaak kunnen we er wel tegen maar af en toe heb je er gewoon even geen zin in. Dit gevoel had Barry ook en daarom bedacht hij een hele bijzondere, maar enorm effectieve, manier om er vanaf te komen.

Barry besloot namelijk te doen alsof hij langzaam doof aan het worden was. Barry kon er echt niet meer tegen en normaal gesproken is dat een goed moment om het er eens over te hebben of misschien zelfs een einde aan de relatie te maken.

Maar hij bedacht een slinkse truc. Hij deed alsof hij steeds dover werd en binnen de kortste keren hadden ze geen gesprekken meer. Met handgebaren hadden ze nog communicatie maar daar bleef het bij.

Maar je kunt het wel raden, na verloop van tijd had zijn vrouw de gebarentaal helemaal onder de knie. Op dat moment besloot Barry te doen alsof hij ook bijna niks meer zag. Ze kwam er pas na 62 jaar achter dat ze te maken had met een ijzersterke acteur. Wat een arme vrouw. We kunnen Barry wel nomineren voor een Oscar.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending