Connect with us

Viral

Voor de koukleumen onder ons is er deze zelf-warmende autodeken voor extra comfortabele autoritten!

Published

on

We kennen allemaal wel iemand die het altijd koud heeft.

Of het nu winter is of in de zomer na een duik in het zwembad, deze bekende klaagt altijd over de kou. Om maar te zwijgen over het feit wanneer diegene in een auto stapt met buiten een temperatuur van rond de 0 graden. In dit geval zit er helaas niks anders op dan het geklaag aan te horen en de verwarm direct naar standje sambal te verhogen.

Als een auto koud is, kan het enige tijd duren totdat de ventilatoren warme lucht door de auto verplaatsen. Maar gelukkig bestaat er nu een geniale oplossing voor de koukleumen onder ons. Het Amerikaanse bedrijf Stalwart heeft zelf-warmende autodekens uitgevonden die probleemloos werken op de sigarettenaansteker van de auto. Het enig wat je hoeft te doen is de stekker van de deken in de 12V aansluiting van de auto te steken en de deken begint direct met opwarmen. Hierdoor krijg je het gevoel alsof je comfortabel thuis op de bank zit met een dekentje en de kachel aan.

De stekker aan deze deken is maar liefst twee en een halve meter lang, dus je vrienden op de achterbank kunnen ook lekker meegenieten. De kids kunnen nu eindelijk een dutje doen in de auto zonder dat ze het koud zullen krijgen bij het wakker worden. De dekens zijn onder andere te koop op Amazon voor zo’n 25 euro. Maar er bestaan ook goedkopere varianten. Hiervoor kunnen we je doorverwijzen naar onze Chinese vriendjes van Aliexpress

Trending