Connect with us

Viral

Man vernielt fietsen met zijn scooter maar krijgt een grote portie karma

Published

on

Op een rustige middag ergens in Nederland vond een jonge man het nodig om met zijn scooter andere fietsen te vernielen. Hij reed expres tegen de geparkeerde fietsen aan en trapte erop los. Vervolgens reed hij weg alsof er niets aan de hand was. Maar de universele wet van karma heeft een manier om terug te slaan als je niet goed doet.

De jonge man, die dacht dat hij ermee weg kon komen, was nog maar net op zijn scooter weggereden toen hij plotseling de macht over het stuur verloor en hard op de grond viel. Hij probeerde op te staan, maar het bleek dat hij zijn enkel had verstuikt. Bovendien was zijn scooter flink beschadigd geraakt bij de val.

De omstanders, die getuige waren van zijn stuntelige poging om weg te rijden, kwamen meteen naar hem toe om te kijken of hij in orde was. Sommigen konden hun lach niet inhouden en anderen stonden hem bij met hulp en advies. Een van de omstanders die zijn fiets vernield had gezien, kon zijn lachen echter niet bedwingen en maakte er een opmerking over.

De jonge man realiseerde zich dat zijn acties niet ongestraft zouden blijven. Hij moest inzien dat karma altijd terugslaat. Zijn scooter was beschadigd, zijn enkel verstuikt en hij moest zich ook nog eens schamen voor zijn gedrag. Wie weet wat de volgende keer met hem zal gebeuren als hij niet leert om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn daden.

Laten we dit verhaal zien als een herinnering dat we allemaal verantwoordelijk zijn voor onze daden. En dat we ons altijd moeten afvragen of we zullen oogsten wat we zaaien.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending