Connect with us

Viral

Tik Tok trend: Vrouwen maken spiegel schoon en staan ineens in lingerie

Published

on

waarmee het het algoritme van Tik Tok het beste kunt vergelijken? Inderdaad, met een warme handschoen die zich vormt naar je hand. De een ziet alleen dansjes voorbij komen, terwijl de ander toch wat spannendere dingen voorbij ziet komen op zijn zogenaamde FYP aka For You Page.

Heeft allemaal te maken met het algoritme dat precies weet waar jij naar kijkt en zich daar steeds op aanpast, zodat je door blijft scrollen naar het volgende video. Aan de andere kant is het beleid nog grijzer dan het kortpittige kapsel van je oma, want de ene video waarin echt wat aan de hand is mag blijven staan, terwijl andere meer onschuldige video’s worden verwijderd.

In ieder geval is Tik Tok een speelplaats geworden voor dames die zichzelf in de kijker zetten en dat doen ze met verschillende hypes en trends. Bijvoorbeeld een soundbite waarom iets moet worden gedaan, zodat het algoritme dit viraal kan laten gaan.

Een zo’n soundbite die op dit moment viraal gaat is van ‘Conor McGregor x Biggie Smallz’ en op dat geluid maken dames hun spiegel schoon. En met succes, want in een schone spiegel zijn de dames ineens in lingerie te zien.


Klik hier of op de foto om de video te bekijken.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Trending