Connect with us

Funny

Mastυrberende vrouw in IKEA breekt het internet

Published

on

Voor veel mensen is een bed de ideale plek om met zichzelf te kunnen spelen. Waar dat bed staat, maakt schijnbaar niet zoveel uit. Althans, niet als het aan een Chinese vrouw ligt. Zij besloot een mastυrbatiesessie te houden in een IKEA en gaat nu viral.

Op de beelden is te zien hoe een vrouw zichzelf betast in een IKEA-winkel terwijl klanten op de achtergrond hun nodige boodschappen doen. Ze vιngert zichzelf eerst halfnααkt op een bank en gaat vervolgens door naar een bed.

IKEA heeft het filmpje inmiddels ook gezien en is op z’n zachtst gezegd niet blij. In een statement laat de meubelzaak weten dergelijk gedrag niet te accepteren en de politie te hebben ingeschakeld. Ook schrijft het Zweedse bedrijf dat het ‘zich inzet voor het bieden van inspiratie aan het publiek’ en ‘te streven naar een veilige, comfortabele en gezonde winkelervaring voor klanten’.

Wie de vrouw in kwestie is, weet niemand. Er wordt gesuggereerd dat de beelden vóór de coronacrisis zijn opgenomen, aangezien mensen op de achtergrond geen mondkapjes dragen.

Trending